Referenties


“Ilona Rozenboom werkt freelance voor Westland Cultuurweb. Ik heb haar leren kennen als een zeer betrouwbare en betrokken partner. Ze werkt met grote bevlogenheid en inzet, heeft een leergierige en onderzoekende werkhouding en is flexibel in denken en doen. Ze heeft een positief kritische instelling, die voor een opdrachtgever als Westland Cultuurweb van grote waarde is.
Ilona weet zich waar nodig nieuwe kennis snel eigen te maken en kan deze kennis ook uitdragen en overbrengen. In de korte tijd dat zij opdrachten voor Westland Cultuurweb uitvoert heeft zij zich tot een belangrijke spil in ons werkveld weten te ontwikkelen.”
Jeroen Kunstman, directeur Westland Cultuurweb

 

“Het is een genoegen voor mij om te bevestigen dat ik je heb leren kennen als een actieve UNESCO jongerenvertegenwoordiger. Onlangs heb je deelgenomen aan het UNESCO Youth Forum en je hebt ook een duidelijke boodschap aan de Onderwijs Commissie geleverd tijdens de 37ste Algemene Conferentie van UNESCO in Parijs in november. We wisselen regelmatig van gedachten over recente ontwikkelingen met betrekking tot cultuur en culturele identiteit, welke belangrijk zijn voor jongeren. In bijzonder het werk dat de UNESCO jongerenvertegenwoordigers hebben gedaan met betrekking tot immaterieel erfgoed is de moeite van het vermelden waard. Ik hoop dat jij en je opvolgers dit belangrijke werk voortzetten en de stem van jongeren laten horen, met name op het gebied van onderwijs, cultuur en wetenschap!”
Robert Quarles van Ufford, Hoofd Bureau en Algemeen Secretaris van de Nederlandse Nationale UNESCO Commissie.

 

“Ilona en ik hebben samengewerkt als collega Nederlandse jongerenvertegenwoordigers naar UNESCO voor één jaar (juni 2012-juni 2013). Ik heb Ilona leren kennen als een ambitieus, hard werkend en sociaal persoon. Ze is in staat om grote hoeveelheden werk in een korte tijd te doen. Één van haar grote krachten is haar professionaliteit. Ilona weet altijd hoe ze om moet gaan met specifieke omstandigheden en publiek. Ze benadert jongeren gemakkelijk en natuurlijk, maar geeft op hetzelfde moment diepgaande en deskundige toespraken aan politici en experts op het gebied van cultuur en onderwijs.”
Anne Schepers, voormalig collega Jongerenvertegenwoordiger naar UNESCO.

 

“Ilona is een hele creatieve student. Ze heeft bijna altijd een mening en gebruikt die om mee te denken in concrete situaties. Bovendien is ze kunstzinnig.”
Antonio da Silva, studieloopbaanbegeleider Hogeschool INHolland.

 

Contactgegevens van de referenties zijn op aanvraag te verkrijgen.