Sociaal & cultureel ondernemer


Ik ben er al een tijdje mee bezig, maar ik heb het nu definitief besloten: vanaf juli ga ik aan de slag als ondernemer! Ik wil graag een hoop ervaring op doen in verschillende werkvelden bij verschillende organisaties, en de dynamiek van het leven als ZZP’er spreekt me heel erg aan. Daarom heb ik me per 1 mei ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Mijn website maakt nu een kleine transformatie door om geschikt te worden als platform voor mijn aan te bieden diensten. Bovenaan de homepage zie je vier blokken staan. Dit zijn de vier thema’s waar je mij voor kunt inhuren.

  • Jongerenparticipatie. Hierbij kun je denken aan allerlei participatietrajecten met jongeren. Dit kan op buurt-, wijk-, dorps- of stadsniveau, maar ook in bestuurlijke en politieke omgevingen, zoals een jongerenraad bij de gemeenteraad. Vaak zal dit gaan over het opzetten van participatietrajecten, maar het kan ook het organiseren van allerlei evenementen omvatten, zoals een jongerenconferentie, denktanks, inputsessies etcetera.
  • Cultuureducatie en -participatie. Dit gaat over bijvoorbeeld de implementatie van de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit en het ontwikkelen van leerlijnen. Ook cultuur an sich is een belangrijk thema voor me. Ook het opzetten van samenwerkingstrajecten, culturele participatie bevorderen, jongerenparticipatie verhogen of het organiseren van culturele evenementen vallen hieronder.
  • Onderwijs MDG & post-2015. Ik heb veel gewerkt met de MDG en het nieuwe post-2015 doel over onderwijs. Hierover kan ik lezingen geven, maar ook projecten binnen dit thema zijn mogelijk.
  • Muziek. Ik heb een brede oriëntatie op de popmuziek. Naast gitaar, mijn hoofdinstrument, kan ik daarom ook bandjes coachen. Ik pas graag sociaal-agogische methodieken toe binnen educatie, en heb al aan honderden kinderen in groepsverband gitaarcursussen gegeven bij Stichting Doewat. Workshops, evenementen en samenspel binnen allerlei doelgroepen behoren ook tot mijn aanbod.

Kijk gerust eens verder rond op mijn website en neem vooral contact met me op als je me ergens voor wilt inhuren!