Projectmedewerker bij Cultuurweb


Jawel, sinds vandaag heb ik een nieuwe job! De komende drie maanden ga ik 2 dagen per week aan de slag bij Westland Cultuurweb, waar ik aan drie projecten ga werken. Het eerste en grootste project is het 10-jarig bestaan van de Gemeente Westland. Hiervoor wordt een festival georganiseerd, van 19-22 juni op het terrein naast FloraHolland in Naaldwijk. Voor dit festival zijn er meerdere projectleiders aangesteld. Ik ben zelf projectleider bands én projectleider van een mega samenwerkingsproject met zo’n 40 deelnemende muzikanten. Daarnaast ondersteun ik de overkoepelende projectleider in haar werkzaamheden. Het tweede project is Cultuureducatie met Kwaliteit. Zo ben ik mede-organisator van de eerste netwerkbijeenkomst scholen en het culturele veld in mei. Tot slot houd ik me bezig met het zichtbaar maken van het amateurveld in het Westland.