Aruba dag #5, #6 en jawel, #7


De laatste dag voor vertrek! Vandaag hadden we een meeting met het Arubaanse Youth Parliament op de agenda staan. Heel belangrijk, want met hen moeten we goed gaan samenwerken om jongerenparticipatie ook echt op de agenda te laten blijven staan op Aruba. We kregen een rondleiding en hebben wat gegevens uitgewisseld, en daarna een skype conference meeting geregeld!

Dag 6 had mijn laatste dag moeten zijn. Ik zou begin van de middag moeten vertrekken, maar na uren vast te zitten op het vliegveld bleken we helemaal niet te vertrekken. Vliegtuig stuk, wel 24 uur vertraging! Een dagje vakantie? Echt niet! Dan sta je alleen maar in ellenlange rijen voor je transfer, hotel en eten. Gelukkig konden we uiteindelijk op zondag vertrekken en ben ik nu weer in ons fijne huisje in Nederland. En ik heb kippenvel sinds thuiskomst! De komende dagen ga ik mijn ellenlange to do- en maillijst afwerken die ik over heb gehouden aan deze week op Aruba. Wil jij nou ook zulke kansen krijgen? Wordt dan mijn nieuwe collega!